ОСТАННІ НОВИНИ

Частина «гуманітарки» з людьми і військовою технікою пішла на Донецьк?

|

Колона з так званим «гуманітарним конвоєм» розділилась. Частина з неї, де приховано перевозять людей та військову техніку вирушила в сторону Донецька. Про це на своїй сторінці у facebook написав відомий український політик Євген Марчук, передає кореспондент Львівського порталу.

«За моїми даними, колона російських «миротворців» біля Тули розділилася на дві частини. Друга частина за зовнішнім виглядом «миротворча», але з людьми і технікою пішла на Донецьк. Не виключаю, що ця частина спробує пройти через контрольовану Росією частину російсько-українського кордону.

Антураж у них миротворчий, але вміст дуже сумнівний. У деяких (вантажівках – ред..) люди бачили солдатів і військову техніку. Перша частина зовсім «миротворча» йде на Ростов. Думаю, щось планується. Не дарма Путін з усією своєю силовою і політичною командою сьогодні під`їхав ближче до місця подій, тобто до Криму, де очікується його якась сенсаційна заява. Думаю, для нашої влади все це відомо», – написав екс-міністр оборони та екс-прем’єр-міністр Євген Марчук.

 

Фото: Дзеркало тижня 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *