ОСТАННІ НОВИНИ

Ополченці кинули всі сили на передову - Тимчук

|

Сили АТО готуються до подальших наступальних дій одночасно за кількома напрямками. Бойові сутички зафіксовані в районах Донецька, Луганська, Горлівки, Первомайська,та Іловайська. Про це повідомив координатор групи «Інформаційне опір» Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook.

«Проведено підготовчі заходи для подальших дій у напрямку Шахтарськ-Торез-Сніжне-Красний Луч. Одночасно силами авіації і артилерії нейтралізована частина груп терористів, що висувалися для посилення оборони бойовиків в районі н.п.Шахтарськ, Торез і Сніжне. Частина груп бойовиків прибула в ці райони і організовують оборону», – написав Тимчук.

«Під контролем сил АТО знаходиться ділянка траси, що з`єднує Горлівку з силами бойовиків в районі Ясиновата-Донецьк. Таким чином, угруповання терористів в районі Горлівки відрізані від «ДНР», – йдеться в повідомленні Тимчука.

За його словами, сили АТО проводять рейдові операції на території, умовно контрольованій бойовиками.

«Вся жива сила і озброєння «ДНР» і «ЛНР» кинуті «на передову», – написав Тимчук.

На звільнених територіях продовжують діяти диверсійні групи бойовиків. Зафіксовані випадки обстрілу блокпостів сил АТО з цивільного автотранспорту, триває обстріл українських позицій з боку Росії зауважив експерт.

Основні сили АТО нині кинуті в район Донецька і Луганська, де сконцентрувалися бойовики. Українські силовики особливо активно наступають в околицях Донецька, щоб звузити кільце і відрізати шляхи підступів до міста.

Фото: vchortkovi.pp.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *