Житель Львівщини викрадав автомобілі, щоб покататися

|

Працівники міліції викрили зловмисника, який незаконно заволодів двома автомобілями. 25-річний житель Львівщини викрадав авто, щоб покататися. Про це Львівському порталу повідомили у відділ зв’язків з громадськістю ГУМВС України у Львівській області. 

У Шевченківський райвідділ міліції звернувся 64-річний львів’янин, який повідомив, що у нього викрали автомобіль марки «ВАЗ-2106». Сума завданих збитків становить 25 тисяч гривень. 

Правоохоронці встановили, що до скоєння крадіжки причетний 25-річний мешканець Львівщини. «В ході перевірки було встановлено, що у травні цього року цей чоловік незаконно заволодів ще одним автомобілем», – розповів начальник управління карного розшуку ГУМВС України у Львівській області майор міліції Микола Гладюк. 

Крадій розповів правоохоронцям, що викрадав автівки, щоб покататися. Після цього, за його словами, він залишав автомобілі. 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років. 

Автомобілі у зловмисника вилучили та повернули власникам. 

Фото: tsn.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *