ОСТАННІ НОВИНИ

У Донецьку снаряд влучив у виправну колонію. Є жертви

|

Ніч з 10 на 11 серпня в Донецьку пройшла неспокійно. Звуки залпів з важких знарядь було чути на все місто. Про це УНІАН повідомили в прес-службі Донецької міськради.

“Пізно ввечері 10 серпня в результаті артобстрілу снаряд потрапив в житлову зону виправній колонії суворого режиму №124 у Кіровському районі”, – йдеться в повідомленні. Загинув один ув`язнений, 18 осіб дістали поранення. 

Крім того, снарядами були пошкоджені штаб, підстанція і промзона. У колонії спалахнув бунт, і 106 чоловік покинули місце ув`язнення. Вранці частина з них повернулася у виправний заклад. 

Ранок 11 серпня в місті почався з артобстрілів, які велися приблизно з боку аеропорту та Ясинуватої, а також мікрорайону Широкий. У 4.35 були знеструмлені 214 підстанцій в районі заводу “Точмаш”. В 6.20 200 ТП були запитані, роботи по підключенню 14 тривають. 

В результаті попадання снарядів пошкоджено приватні житлові будинки № 21 і 73/1 по вул. Буслаєва в Київському районі, житловий будинок по вул.Празькій 23 в Куйбишевському районі, магазин “Амстор” по вул. Добровольського 4, гараж та автомобіль по вул. Південнодонецькій, 4 в Кіровському районі, 6 гаражів і два автомобілі в кооперативі “Топаз-2” в Куйбишевському районі. 

Крім того, були знеструмлені 150 трансформаторних підстанцій, внаслідок чого без електропостачання залишилися мешканці Кіровського, Петровського та Ленінського районів. В 22.30 електропостачання було відновлено, повідомили в міськраді. 

Фото: REUTERS

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *