ОСТАННІ НОВИНИ

Військових, які вижили під Зеленопіллям, знову хочуть кинути на передову

|

Частину 24-ї бригади, яка врятувалась під Зеленопіллям, знову хочуть відправити на передову. Про це Львівському порталу розповів один із військовослужбовців 24-ї бригади.

За його словами, керівництво не збирається відправляти їх на відпочинок до Яворова (на місце постійної дислокації), а хоче знову кинути в бій. Зараз хлопці базуються неподалік від Запоріжжя. Точного місця знаходження військовий сказати не може, бо не знає.

«Начальство нам сказало, що нас кидають не в Яворів, а десь до Чугуєва на переформатування військової частини», – розповів військовий.

Про цю ситуацію на своїй сторінці у Facebook написав і сотник Володимир Парасюк:

«Учора зустрілись з частиною 24 бригади. Хлопці якраз виходили із Зеленопілля. Можу сказати тільки одне – це Герої. Вони багато розповідали про те, що відбувається на самій передовій, про те, як поводиться командування, як їх в прямому сенсі зливали і скільки обстрілів вони пережили. Від них отримав ще одне підтвердження того, про що говорять усі військові – справжню кількість жертв з нашого боку постійно применшують. Один з бійців сказав, що прослужив в армії 10 років і не може зрозуміти, для чого їх туди кинули і протримали стільки часу. Коли вони виходили із Зеленопілля, колону обстріляли, є бійці, які потрапили в полон до терористів. Але найбільша проблема, якій максимально треба надати розголосу, це те, що хлопців знову хочуть вислати на передову. Вони перебували в зоні АТО 52 дні, кожного дня витримували шалені обстріли з боку Росії, до них не приходила підмога і продовольство, але попри все Вони гідно відбивали атаки супротивника і виконували своє бойове завдання. Зараз їх нібито офіційно перевели в Миколаїв, але насправді хочуть відіслати десь під Харків, переозброїти, а далі знову на передову. Хлопці заслуговують на відпочинок і побачити нарешті своїх рідних. Вони майже три місяці захищали нас і тепер наше завдання захистити їх і не допустити, щоб їх знову кинули в нову м`ясорубку», – йдеться у повідомленні.

Фото:dailylviv.com 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *