ОСТАННІ НОВИНИ

Сили АТО звільнили за добу 3 населених пункти і втратили 13 бійців

|

13 українських бійців загинули за останню добу на сході України. Про це повідомив спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, про це йдеться на офіційній сторінці організації у Facebook.

«Під час звільнення України за останню добу загинули 13 наших хлопців», – сказав він на брифінгу, уточнивши, що це загальна цифра по всіх силових структурах.

Крім того, він повідомив, що за останню добу українські військові завдяки нанесенню добре скоординованих ударів повністю звільнили від російських найманців три населених пункти: Круглик та Міусинськ у Луганській області та Пантелеймонівку у Донецькій області.

За інформацією Лисенка, протягом останньої доби підрозділи Збройних сил України вступали у бойове протистояння з терористами в населених пунктах Многопілля, Степанівка, Григорівка, Красний Яр, Перемога, Шишкове, Комишне, Новоаннівка, Красна Талівка, Дмитрівка, Сабівка та аеропорту Луганська.

Дії сил АТО супроводжувалися нанесенням точкових ударів авіації по базах та опорних пунктах терористів.

Зокрема біля Горлівки Донецької області знищено 10 одиниць броньованої техніки з екіпажами.

Ще одну колону військової техніки терористів українські льотчики знищили біля населеного пункту Антрацит Луганської області, – розповів Лисенко

Фото: ipress.ua 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *