ОСТАННІ НОВИНИ

Військові ОК «Північ» не випустили ворога з кільця

|

Протягом доби війська оперативного командування «Північ» обстрілювали 11 разів та вони вистояли і не дозволити ворогові вийти з кільця. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі оперативного командування «Північ». 

Сьогодні, 8 серпня, обстановка що склалася в Луганській області залишається напруженою в наслідок активізації терористами бойових дій та протидії силам АТО. Бандитські угрупування продовжують застосовувати реактивні системи залпового вогню БМ-21 “Град” та артилерію по блок-постам, взводним опорним пунктам механізованих бригад. Також терористи ведуть прицільний вогонь по аеродрому Луганськ. Протягом останньої доби ворог здійснив 11 обстрілів наших військовослужбовців, – у відповідь він отримав гідну відсіч. Українські військові не дозволити противнику вийти з кільця та перегрупуватись.

Незважаючи на високу інтенсивність бойових дій особовий склад оперативного командування “Північ” діє впевнено та злагоджено продовжуючи демонструвати високий бойових дух та незламну волю до перемоги.

Фото:МОУ 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *