ОСТАННІ НОВИНИ

Футболісти «Шахтаря» заопікувалися вихованцями львівського родинного дому

|

Сьогодні, 8 серпня до Львова на принциповий матч із «Металістом» прибули футболісти донецького «Шахтаря». Але, перш ніж вирушити на тренування, частина футболістів відвідали родинний дім «Покрова», розташований за адресою: вул. Дорога Кривчицька, 19, повідомили Львівському порталу у прес-службі ФК «Шахтар».

Там на Олександра Гладкого, Василя Кобіна та В`ячеслава Шевчука від самого ранку чекали 40 дітей. «Гірники» із задоволенням пройшлися з екскурсією будинком, поспілкувалися з дітьми та відповіли на їхні запитання.

Природно, не обійшлося без футболу: футболісти провели у дворі своєрідну тренувальну сесію, продемонстрували кілька трюків. Були й подарунки: кожна дитина отримала на згадку фірмовий шарф команди. Крім того, гравці подарували сімейному будинку 15 м`ячів, щоб юні футболісти могли відточувати свою майстерність.

На завершення візиту футболісти запросили вихованців «Покрови» на відкрите тренування перед матчем із «Металістом», яке відбудеться 8 серпня на «Арені Львів», а також безпосередньо на сам матч 9 серпня. Частина дітей зможуть не тільки повболівати на трибунах стадіону, а й отримають можливість вийти на поле перед поєдинком за руку із футболістами.

ФК «Шахтар» не залишає поза увагою вихованців дитячих будинків та інтернатів. Звертати увагу людей на проблему сирітства, допомагати і заряджати дітей позитивом – одна з основних задач ФК «Шахтар» у межах багаторічної співпраці з благодійним фондом Ріната Ахметова «Розвиток України» за лінією проекту «Сирітству – ні!».

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *