ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові не смердітиме? Водоканал врешті промиває каналізаційні колектори

|

У місті продовжується планова промивка каналізаційних колекторів. Фахівці служби каналізаційного господарства активно використовують нову спецтехніку, яку придбали торік. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради з посиланням на ЛМКП «Львівводоканал».

«Впродовж липня ми ліквідували 220 випадків засмічення та замулення міських колекторів з допомогою спеціалізованої машини, промили близько 20% каналізаційних трубопроводів у мікрорайоні Рясне­1. Профілактично промивали колектори на вулицях Новознесенська, Кордуби, Медової Печери, Таджицька, Соколина. Сьогодні працюємо на замовлення райадміністрації у Галицькому районі міста», ­ зазначили у ЛМКП «Львівводоканал».

Нагадаємо, що у Львові понад 640 км каналізаційних колекторів різного діаметру.

Стічні води до попадання на очисні споруди містять в собі велику кількість різноманітних забруднень, як органічного, так і неорганічного походження. Це жири і оливи, які здатні накопичуватися на стінах труб, поступово звужуючи їх діаметр. Це іржа і накип, пісок, ганчірки, які випадково потрапили в каналізацію та поліетиленові пакети, які осідають або застряють в місцях поворотів каналізаційної траси. Часом закупорка або засмічення каналізації настільки серйозна проблема, що усунути її можливо лише за допомогою спецтехніки.

Фото: www.gazeta.lviv.ua 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *