ОСТАННІ НОВИНИ

Терористам вдається утримувати дедалі менше українських земель (мапа)

|

Прес-центр АТО опублікував мапу, за якою можна побачити, наскільки за останні дні зменшилась територія, що є підконтрольною терористам. Про це інформує кореспондент Львівського порталу.

Збільшений вигляд карти

Нагадаємо, вчора, після трьохденного бою українські частини, задіяні в обороні державного кордону на південному сході Луганської області, вийшли на з’єднання з основними силами АТО в район Савур-Могили та Амвросіївки.

Протягом цієї операції наші частини зазнавали неодноразових обстрілів з території Росії та проривали позиції терористів.

Штурмовий загін десантників вступив у вогневий контакт з противником поблизу населеного пункту Успенка. Терористи зазнали значних втрат у живій силі та техніці.

Протягом останньої доби сили АТО 44 рази вступали у вогневий контакт з терористами в районах населених пунктів Бирюки, Новодарське, Горлівка, Майорськ, Успенка, Кам’янка, Опитне, Новоганнівка, Войковське, Степанівка, Вергунський Роз’їзд, Красний Яр, Новосвітлівка, Благодатне, Новоторезське, Розівка, Стукалова Балка, Камишне, Мілове та аеропорту «Луганськ».

 Фото: МОУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *