ОСТАННІ НОВИНИ

Великі російські області не хочуть приймати українських біженців

|

Москва і Підмосков`я, Санкт-Петербург, Ростовська область, Чечня і Крим закрили квоти на прийом біженців з України. Про це в п`ятницю, 8 серпня, пише «Коммерсант».

За даними московського управління ФМС, з початку року громадяни України подали 3311 звернень на отримання тимчасового притулку або дозволу на тимчасове проживання. Скільки з них схвалено, не уточнюється.

Всього за тимчасовим притулком і дозволом на тимчасове проживання звернулись більше 140 000 осіб, 60 000 отримали статус тимчасового притулку. Кількість вимушених переселенців в Росії зараз становить близько 500 000 чоловік.

За словами джерела видання в ФМС, заяви в Москві подали в основному ті, хто приїхав ще до початку бойових дій. Щоб тільки подати документи на отримання тимчасового притулку, у столичних відділеннях ФМС громадян України записують на травень 2015 року, розповіла керівник комітету «Громадянське сприяння» Світлана Ганнушкіна.

ФМС за свій рахунок переправляє біженців в інші регіони. Середня вартість квитка на одну особу не перевищує 1000 рублів.

Фото: ua.korrespondent.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *