ОСТАННІ НОВИНИ

«Видавництво Старого Лева» влаштовує гаражний розпродаж заради української армії

|

У суботу, 16 серпня, «Видавництво Старого Лева» запрошує на четвертий гаражний розпродаж. Виручені кошти передадуть на потреби армії. Про це Львівському порталу повідомили у видавництві.

«Ми живемо у дуже непростий час. На жаль, особисто нам не під силу зупинити кровопролиття і війну. Проте ми можемо допомогти тим, хто воює за нашу країну, спробувати захистити їх. Саме тому ми організовуємо Гаражний розпродаж «Книги за життя», – зазначено у повідомленні.

На розпродажі відвідувачі зможуть придбати книги «Видавництва Старого Лева», зокрема найсвіжіші новинки. Зібрані кошти обіцяють передати ГО “Допомога Армії”. Також на розпродажі буде скриня з «вільними книжками». Кожен може принести книги з власної бібліотеки, з якими готовий розлучитися заради доброї справи. Ці книги можна буде придбати за суму, розмір якої покупець визначить на свій розсуд. Усі зібрані кошти підуть на потреби армії.

Традиційно під час Гаражного Розпродажу від Старого Лева відбудеться низка майстер-класів для дітей за мотивами книжок видавництва. Буде організований і куточок, де діти та їхні батьки зможуть написати листа воякам, які щодня ризикують життям заради нас.

Гаражний розпродаж відбуватиметься з 12 до 17 години у дворику Старого Лева на вулиці Лемківській, 15А. 

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *