ОСТАННІ НОВИНИ

Водій-епілептик на легковику втаранився у вантажний потяг

|

На переїзді перегону «Стрий–Більче» відбулося зіткнення вантажного поїзда та легкового автомобіля. За даним фактом правоохоронці лінійного відділення на станції Стрий розпочали досудове розслідування. Про це Львівському порталу повідомили в УМВС України на Львівській залізниці.

У частину лінійного відділу на станції Стрий надійшло повідомлення від чергового поста ЕЦ ст. Стрий про те, що на переїзді, який охороняється, перегону «Стрий-Більче» водій легкового автомобіля виїхав на заборонений сигнал світлофора та закритий шлагбаум. Виїхавши на залізничне полотно, автомобіль зіткнувся з вантажним поїздом.

На місці події представники слідчо-оперативної групи міліції з’ясували, що керував даним автомобілем 47-річний водій, мешканець Стрия.

 

Каретою швидкої медичної допомоги постраждалого водія з численними забійними ранами доставили у місцеву лікарню. Затримка руху поїзда становила 15 хвилин. За попередньою інформацією, у водія легкового транспортного засобу стався епілептичний напад.

Відомості про вчинене внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.194 (Умисне знищення або пошкодження майна).

Досудове розслідування триває.

Фото: v-kirovograde.net

УМВС України на Львівській залізниці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *