ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати Львівщини віднайшли додаткові кошти для потреб військових

|

Постійна комісія з питань інвестиційної та регуляторної політики, ПЕК, енергоефективності і розвитку підприємництва Львівської облради  віднайшла кошти, які можна скерувати на потреби війська та соціальний захист і реабілітацію учасників бойових дій в зоні АТО. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОР.

Як зазначив голова постійної комісії Тарас Федак, шість і з семи програм, які належать до компетенції комісії, до серпня так і не запрацювали. “Напрямки та заходи на реалізацію двох програм не подані Львівською обласною державною адміністрацією на погодження у встановленому порядку в обласну раду, інших двох програм – подані із значним запізненням (наприкінці липня), у зв`язку з чим їх фінансування так і не здійснюється.

Регіональна програма розвитку малого і середнього підприємництва у Львівській області на 2014-2015 роки та Регіональна програма розвитку виставкової діяльності, в тому числі міжнародної, на які в обласному бюджеті було передбачено 500 та 400 тис. грн відповідно, станом на 5 серпня цього року в обласну раду не подані”, – наголосив Тарас Федак.

Тому комісія одноголосно вирішила скерувати кошти, які були передбачені на фінансування Програми інвестиційного розвитку Львівської області на 2014-2015 роки в розмірі 400 тис. грн, на потреби війська та соціальний захист і реабілітацію учасників бойових дій в зоні АТО.

Єдина програма, яка виконується – це Програма енергозбереження для населення Львівщини на 2013-2016 роки. На її виконання було передбачено 2 млн 300 тис. грн. Після обговорення, депутати вирішили додатково скерувати на цю програму 400 тис. грн, які були передбачені на реалізацію Регіональної програми інноваційного розвитку Львівської області на 2013 – 2015 роки.

Щодо програми енергозбереження для бюджетної сфери Львівщини на 2010-2015 роки та Регіональної цільової економічної програми енергоефективності у Львівській області на 2014 – 2015 роки, депутати просять профільні департаменти Львівської обласної державної адміністрації активізувати роботу в напрямку їх реалізації. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *