ОСТАННІ НОВИНИ

Які неприємності може влаштувати для України Ляшко

|

Правозахисна організація Amnesty International занепокоєна участю нардепа Олега Ляшка в затриманні та допитах людей на Сході України та закликає розслідувати інциденти, які зафіксовані на відео та викладені на сайті політика, пише Новий погляд.

Дії Олега Ляшка правозахисники називають грубим порушенням міжнародних правових норм, які визначають, що лише компетентні органи можуть арештовувати або затримувати людей. У повідомленні йдеться про те, що Олег Ляшко насолоджується “повною безкарністю”. 

Правозахисники переконані, що народний депутат “немає права затримувати людей”. На думку правозахисників, депутат “по суті викрадав людей” разом із озброєними мускулистими молодими людьми. 

Організація уже закликала генпрокурора України негайного розслідувати порушення, які вчинив Олег Ляшко. 

У відповідь парламентарій Олег Ляшко вважає звинувачення Amnesty International безпідставними. Він пояснив, що у всіх вищезгаданих випадках допомагав правоохоронцям припиняти правопорушення. Мовляв, він нікого не викрадав. 

“Всіх, кого ми затримуємо, передаємо до правоохоронних органів, які обирають їм міру запобіжного заходу”, – сказав Ляшко, – пише ВВС.Україна. 

“Викраденнями займаються терористи, які саджають людей у підвали, катують, убивають. А коли ми затримуємо сепаратистів, злочинців і передаємо їх до правоохоронних органів – то це допомога їм у їхній діяльності”, – сказав депутат.

Фото.Facebook 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *