ОСТАННІ НОВИНИ

Українські розвідники потрапили в засідку бойовиків поблизу Іловайська – Тимчук

|

Під час проведення розвідувальних дій група сил АТО потрапила в засідку в районі Іловайська. Дані щодо втрат уточнюються. Про це на своїй сторінці у Facebook  повідомив керівник групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук, інформує кореспондент Львівського порталу.

За словами Д.Тимчука, у зоні АТО найбільш складною залишається обстановка в районі Донецка, Луганська, Стаханова, Алчевська, Горлівки. Бойовики вчиняють активні дії щодо запобігання блокування їх сил.

«Українські десантники провели рейд з пошуку та знешкодження терористичних угруповань, а також знищення арсеналів бойовиків. Під час бойових зіткнень знищена жива сила і техніка противника. За попередніми даними, серед військовослужбовців є поранені.

Під час проведення розвідувальних дій развідгрупа сил АТО потрапила в засідку в районі Іловайська. Дані щодо втрат уточнюються», – пише Д.Тимчук.

Поблизу населеного пункту Червоний яр бойовики вогневим ударом з РСЗВ БМ-21 “Град” намагалися зірвати рейд українських підрозділів. В результаті ефективних дій командування, підрозділи вийшли з-під обстрілу без втрат.

«Терористами проведено ряд обстрілів позицій сил АТО:

– З мінометів обстріляні блок-пости сил АТО в районі н.п. Сабовка, Андріївка і двічі – блок-пост в районі н.п.Червоний Яр;

– З танків і БМП обстріляний блок-пост сил АТО в районі н.п.Марьяновка.

– З території Росії з мінометів обстріляна ротна тактична група сил АТО в районі н.п. Дьяково, з БМ-21 “Град” – позиції силовиків поблизу кордону з РФ», – додав Д.Тимчук . 

Фото: МОУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *