ОСТАННІ НОВИНИ

Чиновники від медицини зацікавились липовими хворобами лікарів

|

У департаменті охорони здоров’я ОДА проведуть службову перевірку щодо неетичної поведінки медпрацівників під час заходів з мобілізації. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Як йдеться у повідомленні ЛОДА, впродовж останніх днів у засобах масової інформації поширюються повідомлення від Львівського обласного військового комісаріату та деяких представників органів місцевого самоврядування щодо неявки військовозобов’язаних медиків до районних військових комісаріатів через їхні «захворювання», а також видачу медичних довідок, які сприяють призовникам уникнути мобілізації.

В.о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Андрій Голдун5серпня 2014 року надіслав запит до Львівського обласного військового комісаріату щодо надання конкретної інформації про можливіфактиперешкоджання у роботі військових комісаріатів, зловживань, неетичної поведінки зі сторони керівників медичних закладів чи окремих медичних працівників під час проведення заходів з мобілізації.

Після отримання інформації від обласного військового комісаріату буде проведено об’єктивну і принципову службову перевірку і дано належну оцінку діям кожного медичного працівника хто зганьбив лікарську честь у скрутний для держави час.

Фото: intranet.tdmu.edu.ua 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *