ОСТАННІ НОВИНИ

За добу українська армія втратила 18 військових - РНБО

|

Кільце оточення навколо позицій російських найманців в районах Стаханова, Алчевська та Луганська стискається, незважаючи на безрезультатні спроби бандитів прорватися з оточення. Про це розповів на брифінгу в середу речник Інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко, інформує кореспондент Львівського порталу.

За його словами, за добу загинули 18 українських військових, 54 отримали поранення.

Підрозділи АТО артилерійським обстрілом позицій бойовиків поблизу селища Орлово-Іванівка Шахтарського району знищили 2 установки «Град» терористів та їх екіпажі.

Протягом доби сили АТО 25 разів вступали у вогневий контакт з терористами в районах н.п. Орлова-Іванівка, Кумачове, Шуми, Новоіванівка, Мар’ївка, Красний Яр, Стукалова Балка, Савур-Могила та аеродрому “Луганськ”.

Продовжується артилерійсько-мінометний обстріл позицій сил АТО з території Російської Федерації, зазначають в РНБО.

Вчора починаючи з 13:55 протягом півтори години було здійснено артилерійський обстріл позицій десантників в районі населеного пункту Дякове. Ще один обстріл відбувся цієї ночі. Українські десантники під перехресним вогнем ворога утримали захоплені позиції.

Також 5 серпня в районі н.п. Красна Талівка Луганської області після розвідувального польоту російського безпілотника над позиціями українських прикордонників, військові РФ протягом чотирьох годин обстрілювали підрозділи Державної прикордонної служби з артилерії та мінометів.

Росіяни вели обстріл зі своєї території, зокрема, з позицій, розташованих в районах сіл Новоруське та Ушаковка.

У прикордонній смузі військові РФ артилерійсько-мінометним вогнем обстріляли позиції сил АТО в районі Степанівки, Амвросіївки, прикордонний пункт пропуску «Успенка», а також прикордонний загін у селі Василівка.

До того ж, з установок «Град», розміщених на території Росії, у вівторок були обстріляні прикордонний пункт пропуску «Дякове» та селище Петропавлівка.

Фото:www.unian.ua 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *