ОСТАННІ НОВИНИ

Уночі по Донецьку завдали авіаудару - міська рада

|

Ніч на 6 серпня в Донецьку пройшла вкрай неспокійно, на території міста відбувалися активні бойові дії. Про це Еспресо.TV повідомили у прес-службі міської ради.

Епіцентром виявилися Петровський і Кіровський райони міста. В результаті артилерійських обстрілів пошкоджено багато житлових будинків і інфраструктура районів: по вулицях Текстильників, Максиміліановської,Чорногорській, Льотчиків, Петровського.

Внаслідок обстрілів загинули троє мирних мешканців.

В результаті попадання трьох снарядів виникла пожежа на полігоні ТПВ Петровської саночистки. Пожежні наряди не могли потрапити до місця виникнення пожежі з причини обстрілів, внаслідок чого полум`я поширилося на 1000 м 2 О 6.30 6 серпня чергові наряди МНС України в Донецькій області приступили до ліквідації загоряння.

В районі вулиці Сеченова 40 (Калінінський район) вночі був нанесений авіаудар. В результаті на проїжджій частині утворилася воронка діаметром 4 м і глибиною 1,5 м. Осколками бомби пошкоджений газопровід по вулиці Сєченова та автодорога, що веде до асфальтовому заводу КП «Дорожнє ремонтно-будівельне управління».

Постраждалих серед мирного населення немає.

Станом на 9.30 ситуація в Донецьку залишається напруженою.

Фото: www.golos-ameriki.ru

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *