ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи йдуть у контрнаступ у Луганську, Донецьку, Стаханові і Алчевську

|

Керівник групи «Інформаційний Опір» Дмитро Тимчук на сторінці у Фейсбук традиційно опублікував оперативні дані щодо боїв на сході України, інформує кореспондент Львівського порталу.

За словами Д.Тимчука, сили АТО проводять перегрупування з метою продовження активних дій, у відповідь терористи намагаються зірвати блокування їх опорних пунктів. Найбільш активні контрдії проводяться терористами в районі н.п. Луганськ, Донецьк, Стаханов і Алчевськ. 

В районах н.п.Горлівка і Свердловськ триває накопичення сил і засобів терористів. Спостерігається перекидання терористичних груп в райони н.п. Ровеньки, Сніжне, Торез та Шахтарськ. 

У прикордонних районах відзначається зниження активності терористичних груп, однак тривають обстріли позицій сил АТО з території Росії. 
Зокрема, проведені обстріли позицій сил АТО: 
З території Росії двічі – позицій сил АТО в районі н.п.Дьяково і ротної тактичної групи поблизу держкордону. Вогонь вівся з ствольної артилерії і мінометів. 
З РСЗВ БМ-21 «Град» – в районі н.п.Новоанновка та аеропорту в Луганську. 
З мінометів, стрілецької зброї і автоматичних гранатометів обстріляні три блок-поста сил АТО в районі проведення операції. 

 Фото: Reuters

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *