ОСТАННІ НОВИНИ

У звільнених містах активізувалися провокатори

|

У звільнених від терористів містах зростає кількість провокацій та закликів до акцій протесту. У зв’язку з цим для відновлення мирного життя та протидії тероризму на базі штабу АТО у Маріуполі запрацював телефон довіри. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі АТО.

Номер телефону довіри такий – 094-837-18-05.

Командування штабу звертається до громадян з проханням повідомляти будь-яку інформацію стосовно підозрілих осіб, представників військових угрупувань, без розпізнавальних знаків, які чинять протиправні дії або підбурюють громадськість до протиправних дій.

Також просять повідомляти інформацію стосовно порушення прав громадян зі сторони військовослужбовці та місцевих жителів. За цим телефоном також можна повідомляти про проблемні питання, пов’язані з несенням служби військовослужбовцями в рамках АТО.

Нагадаємо, командування АТО визначило для виходу цивільного населення наступні гуманітарні коридори:

З Донецька: Ленінський проспект – об’їзна дорога – траса Донецьк-Курахово через Мар’їнку село Дачне;

З Горлівки: Проспект Леніна – вул. Маршала Жукова, вул. Вітчизняна – вул. Плеханова – шосе Горлівка – Дружківка через Дзержинськ;

З Луганська: вул. Радянська – вул. 16 лінія, вул. Фрунзе – вул. Шевченка – вул. 7 лінія, вул. Комінтерну – шосе Луганськ – Щастя через Металіст.

 Фото: УНІАН
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *