ОСТАННІ НОВИНИ

Державний виконавець погорів на хабарі

|

Львівські правоохоронці викрили державного виконавця в отриманні неправомірної вигоди. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області, за матеріалами УБОЗ ГУМВС України у Львівській області.

Працівники управління боротьби з організованою злочинністю викрили державного виконавця, одного з районних відділів виконавчої служби Львівського міського управління юстиції, котрий вимагав і отримав неправомірну вигоду у розмірі 1500 гривень.

Чиновник отримав вказану суму грошей у одного з мешканців Львівської області за закриття кримінального провадження. Гроші, запаковані у конверт, правоохоронці вилучили з робочого столу державного виконавця у його службовому кабінеті.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади та з конфіскацією майна. Наразі правоохоронці перевіряють посадовця на причетність до інших подібних злочинів.

Фото:ilikenews.com 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *