ОСТАННІ НОВИНИ

Солдатам з 24-ї бригади доставили посилки зі Львова

|

Понад 40 тон продуктів і води та майже 150 індивідуальних посилок виїхало зі Львова у четвер. Вантаж із пакунками відправили на передову активісти Центру забезпечення військових. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Самооборони Львівщини.

 “Ми, як і обіцяли, доправили індивідуальні посилки на передову. Не без труднощів, звичайно, але справу зроблено. Комусь пощастило більше – тим у кого місце дислокації неподалік центрального штабу – вони отримали свої пакунки ще вчора по обіді, а комусь менше – хлопцям ближче до кордону передадуть посилки при першій нагоді”, – розповів Іван Попович, координатор отримання пошти при Центрі забезпечення.

Активіст також повідомив, що після вдалої поїздки бажаючих підтримати своїх рідних на передовій побільшало. «Тому, ми не зупиняємось і продовжуємо проект «пошта на передову». Ми змінюємо місце прийому з центру міста на Сихів – проспект Червоної Калини, 109 у зручніше складське приміщення, і вже з понеділка-вівторка приступаємо до роботи», – підкреслив Іван Попович.

Детальнішу інформацію з питань проекту Центру забезпечення “Пошта на передову” можна отримати за номерами телефонів: 096-012-21-02; 098-319-86-42.

Фото: tvoemisto.tv 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *