ОСТАННІ НОВИНИ

У засідці під Шахтарськом загинуло 10 українських десантників. Терористи перешкоджають вивезенню тіл

|

Прес-центр антитерористичної операції повідомляє про десять загиблих українських військовослужбовців, які учора, 31 липня, потрапили у засідку біля міста Шахтарськ на Донеччині, передає кореспондент Львівського порталу

«Учора на північ від міста Шахтарськ відбувся бій між військовослужбовцями сил АТО та терористами. Українські солдати потрапили у засідку. Однак, незважаючи на складність ситуації, вони прийняли цей вимушений бій. На жаль, українські десантники зазнали втрат. Загинуло 10-ть українських бійців», – зазначено у повідомленні прес-центру АТО. 

Також повтомляється, що українські солдати відійшли у тил. Вісім тіл вдалося вивезти з зони активної фази АТО. Наразі вирішуються питання щодо транспортування ще двох загиблих силовиків. «Це ускладнюється тим, що бойовики ведуть постійний обстріл місця бою, перешкоджаючи евакуації загиблих. Також спеціалісти сил АТО зіткнулись з проблемою ідентифікації тіл загиблих. Адже бойовики вдягнуті в українські однострої, та на них відсутні буд-які знаки розрізнання», – зазначено у повідомленні. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *