ОСТАННІ НОВИНИ

У Мінську вирішили зберегти для експертів коридор до місця падіння Боїнга

|

На засіданні контактної групи в Мінську прийнято рішення, що буде збережено коридор для місії ОБСЄ та партнерів з Нідерландів та Австралії до місця аварії Боїнга-777.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сказав віце-прем`єр-міністр України, голова Державної комісії з розслідування причин катастрофи Боїнг-777 “Малазійських авіаліній” Володимир Гройсман.

Він зазначив, що сьогодні відбулося засідання контактної групи в Мінську, в рамках якого вирішено, “що той коридор, який сьогодні перевірено місією ОБСЄ спільно з партнерами з Нідерландів і Австралії, буде підтримуватися” і там не будуть вестися будь-які бойові дії бойовиками.

Гройсман наголосив, що знову ставилось питання про те, щоб були повернуті речі людей, які загинули під час катастрофи. Він нагадав, що на території, яка контролюється бойовиками, є ще один потяг, де в одному з вагонів є речі загиблих людей.

“І ми вимагаємо постійно, щоб речі було повернуто на територію, яка контролюється українськими військами, щоб повернути ці речі до комісії, яка розслідує причини катастрофи. Але на превеликий жаль, це не відбувається”, – наголосив Гройсман.

Фото: Reuters  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *