ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові на хабарі погорів працівник одного з вишів

|

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області спільно з Галицькою прокуратурою Львова викрили під час одержання неправомірної вигоди завідуючого відділення одного з вищих навчених закладів міста.

Працівники міліції викрили зловмисника на «гарячому» під час одержання ним неправомірної вигоди від абітурієнта у розмірі 1200 доларів США. Освітянин вимагав від нього кошти за сприяння у зарахуванні на денну форму навчання з отриманням стипендії. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від тисячі п’ятисот до двох тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк від трьох до шести років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Наразі працівники міліції перевіряють чи були інші факти вимагання та одержання неправомірних вигод.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *