ОСТАННІ НОВИНИ

Колона українських військових прорвалася до десантників в Луганському аеропорту

|

З Луганського аеропорту після розблокування з військової частини – 80-ї окремої аеромобільної бригади львівських десантників вивезли всіх поранених і поповнили військовим запаси продовольства, води і боєприпасів.

Про це кореспонденту УНІАН заявив голова громадської організації – Громадянська ініціатива «Права справа» Дмитро Снєгирьов.

Він запевнив, що дану інформацію йому передали безпосередньо військові, а також місцеві жителі, які є очевидцями того, що відбувається.

«Луганський аеропорт розблокували, тобто, колона українських військових прорвалася до десантників. Всіх поранених вивезли, поповнили боєкомплект, запас боєприпасів, а також запаси води і продовольства», – сказав Снєгірьов.

За його словами, десантники зараз залишаються в аеропорту, але змінили військову тактику – тепер не просто обороняються, а перейшли в активний контрнаступ.

«Саме ці львівські десантники минулої ночі розбили колону бойовиків, яка прямувала до Луганська і взяли під контроль село Георгіївка, яке фактично є передмістям Луганська», – пояснив активіст.

За його словами, в даний час «перерізана транспортна артерія між Луганськом і Красним Лучем, через яку йшло постачання бойовиків з боку Росії».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *