ОСТАННІ НОВИНИ

Львівських горе-бізнесменів, які продавали підроблені бронежилети взяли під варту на два місяці

|

Сихівський районний суд міста Львова постановив взяти під варту двох чоловіків, які продавали підроблені бронежилети. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

Слідство з’ясувало, що підозрювані продали громадянам більш як 150 бронежилетів, достовірно знаючи, що ці вироби не відповідають державним стандартам та не захищають від кульових поранень у разі обстрілу.

Таким чином, на продажу фальсифікованого товару, частина якого у подальшому була передана у зону АТО, шахраї збагатились майже на 250 тис. грн.

Відповідно до ухвали суду, цих осіб взято під варту на 60 діб, із можливістю внесення застави в розмірі 400 тис. грн для кожного.

Як повідомляв ZAXID.NET, близько місяця тому львівські правоохоронці затримали двох львів’ян, які підробляли бронежилети та продавали їх через одну з торговельних мереж. Майже 100 таких виробів зі Львівщини потрапили в зону бойових дій на сході. Львівська газета «Ратуша» назвала імена шахраїв. Ними виявилися 38-річний Олександр Сіростан і 31-річний Борис Марко.

Фото: svit24.net 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *