ОСТАННІ НОВИНИ

Тільки за сьогодні Росія «Градами» тричі обстріляла позиції АТО - Тимчук

|

Протягом дня тричі були обстріляні позиції сил АТО поблизу держкордону України з Росією. Обстріл вівся з території Росії з РСЗВ БМ-21 “Град” і мінометів. Про це заявив керівник групи Інформаційний опір Дмитро Тимчук, на своїй сторінці у Facebook.

Він підкреслив, що вогневі позиції російських бойових розрахунків, які завдавали удару по українських силовикам, були розташовані поблизу н.п. Нова Надія (Ростовська область, Росія).

Крім того, позиції сил АТО були атаковані “Градами” терористів. “Двічі (один раз – з РСЗВ БМ-21 “Град” другий раз – зі ствольної артилерії) терористами було завдано ударів по позиціях сил АТО в районі Луганського аеропорту. Вогонь вівся з району н.п.Фабричне”, – повідомив Тимчук.

Про загиблих і поранених українців не повідомляється.

Крім того, Тимчук розповів про ситуацію в зоні АТО в цілому. За його словами, протягом дня авіація сил АТО завдала ударів і знищила два опорних пункти терористів в районі проведення операції. Знищені озброєння, військова техніка і жива сила бойовиків.

За його словами, в даний час йде бій між підрозділами сил АТО і бойовиками в районі н.п. Верхньокам`янка (Луганська область).

Крім того, зазначив Тимчук, штурмова група українських десантників захопила в зоні проведення АТО арсенал бойовиків. Захоплено вогнемети, гранатомети, ПТУРи і стрілецьку зброю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *