ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівтеплоенерго» зменшує споживання газу

|

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», цьогорічні ремонтні роботи дозволять не лише забезпечити надійність і стабільність подачі теплоносія в опалювальному сезоні, але й зменшити споживання природного газу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Цього року, відповідно до плану ремонтної кампанії, на підприємстві буде проведена реконструкція котелень, ліквідація підвальних котелень, капітальний ремонт котлів, капітальний ремонт ПК-7 на ТЕЦ-1, заміна трубопроводів теплових мереж на попередньо ізольовані труби, ізоляція трубопроводів, проведення гідравлічної наладки споживачів, режимно-налагоджувальні роботи на котлах, впровадження системи моніторингу  дотримання температурних графіків та ін. Ці роботи дозволять зменшити споживання природного газу у 2014-2015 роках на 10%, в порівнянні з минулим.

«З огляду на ситуацію з газом, важливо зменшувати його споживання. Ремонтні роботи, які ми щорічно проводимо, внаслідок яких зменшуються тепловтрати, збільшується ККД котлів, дозволяють зменшувати споживання природного газу», – розповіли у «Львівтеплоенерго».

Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *