ОСТАННІ НОВИНИ

Хлопцям з 24-ї Залізної бригади передали першу партію бронежилетів, придбаних за пожертви

|

Бійцям 24-ї окремої Залізної механізованої бригади, яка дислокується у Яворові Львівської області, передали 20 бронежилетів. Кошти на захисну амуніцію зібрали благодійники. Невдовзі подаровані бронежилети потраплять на передову, в зону АТО. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

Захисну амуніцію придбали за гроші благодійників. Збором коштів традиційно займався лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя, разом зі своїми друзями.

Спершу були придбані балістичні пластини, а вже у Львові працівники «Радіо «Львівська хвиля» укомплектовували їх у польські жилети. Власне жилети були придбані за кошти благодійників, які відгукнулись на заклик активістів «Самооборони Львівщини».

 

Сьогодні представники «Радіо «Львівська хвиля» доставили захисну амуніцію до 24-ї окремої Залізної механізованої бригади.

 

Військові надзвичайно зраділи дарунку бронежилетів і висловили щиру вдячність усім благодійникам, що долучаються до цієї справи.

 

 

За словами начальника штабу гаубичного дивізіону дивізії 24-ї окремої Залізної механізованої бригади Вадима Маслюка, дарунок якнайшвидше передадуть на схід, де бійці 24-ї окремої Залізної механізованої бригади беруть активну участь у антитерористичній операції.

 

Варто додати, що збір коштів триває й надалі. Активісти, які зайнялись цією справою, купуватимуть такі ж бронежилети й передаватимуть виключно з рук в руки бійцям, котрі вирушають в зону АТО. Як розповіли на «Львівській хвилі», працівники якої активно долучились до збору коштів, головна вимога причетних до цього процесу – уникати посередництва різноманітних чиновників-генералів-аферистів й подібних осіб.

Довідка:

Бронежилети, які сьогодні передали військовим, укомплектовані балістичними пластинами СІЧ 4-го класу, з повним захистом від рикошету та осколків. Ці пластини тримають влучання посиленого патрону АК-74, та СВД з 10-ти метрів.

Збір коштів на допомогу українським військовослужбовцям
ПриватБанк 4149 4378 2959 1393
Тополя Тарас Володимирович. (Антитіла)
Також кошти в Києві можна передати особисто в руки Сергію Вусику (Антитіла) тел 068 891 19 12.

Фото: Андрій Котенський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *