ОСТАННІ НОВИНИ

Розпочався етап підготовчих робіт з прокладання трамвайної колії на Сихів

|

Як поінформував директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, трамвайну колію на Сихів прокладуть на вул. Стуса вздовж просп. Червоної Калини. Наразі триває підготовча фаза робіт, проводяться заміри глибини ґрунту, обстеження території та узгоджуються документи. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Ми працюємо над виконанням усіх вимог. На початок робіт ми повинні мати страхівку, гарантію на виконання та програму робіт, яку ми отримали вчора. Є ще і вимоги, які ми не виконали. Наприклад, будь-який матеріал, що використовуватиметься на проекті, має бути затверджений інженерами. Перші матеріали ми вже дали на схвалення. Це тільки початок роботи. Нічого не видно на об’єкті, однак це не означає, що люди не працюють. Для того, аби добре працювати, треба добре підготуватись. Саме цим і займається компанія «Онур». Ми ж перевіряємо, чи всі їхні документи в порядку», – розповів П`єр-Ів Тесьє, інженер, працівник групи компанії «Egis».

Водночас представник компанії «Онур» Февзі Айранджиоглу, проект поділений на дві основні частини. «Це вулиця Стуса та Сихів, який в свою чергу розділений на два етапи: ринок «Санта-Барбара» та решта дороги до вул. Стуса. Зараз ми активно працюватимемо на цій ділянці, оминаючи ринок. За цей час сподіваємось, що всі питання з ним вирішаться.  До кінця цього року мають бути викладені колії та плити від ринку до Сихівського моста. Ми думаємо, що виконаємо більше, ніж 40% робіт, які стосуються вкладання трамвайних плит.  У будь-якому випадку ми все робимо згідно з контрактом та вимогами», – розповів він.

За словами представника турецької компанії, наступного тижня розпочнемо більш активну фазу робіт. «Розпочнемо укладати якісний матеріал для земляного полотна. Ми готуємо ділянку, аби виконати всі вимоги, задані нам контрактом і специфікацією», – додав він. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *