ОСТАННІ НОВИНИ

Розписану Євромайданівську каску, виставлену на аукціон, придбав житель США

|

Першу розписану каску з Майдану на спеціальному онлайн-аукціоні продали за $ 1000. Власником історичної каски став американець українського походження, адвокат Андрій Филипович. Про це повідомили організатори аукціону на тематичній сторінці у Facebook, інформує 5 канал.

Він розповів, що ця каска є для нього не лише символом, «але живим шедевром новітньої визвольної боротьби українського народу. 

«Це так само, як тримати в руках булаву одного із гетьманів. Чекаю на неї із нетерпінням. Щодо ціни, відверто скажу, що мені обійшлось дуже дешево – я здивований, що не було більше конкурентів. В порівнянні з тим, що військові сьогодні віддають життя (а вже не говорячи про найперших невинних жертв на Майдані), то тих тисяча доларів справді нічого собою не представляють», – розповів Андрій Филипович.

Організатори аукціону на сторінці у Facebook відзвітували, що вже відправили каску новому власнику. Отримати її Андрій Филипович має за кілька днів. А також зазначили, що всі кошти, зібрані від продажу, витратять на допомогу пораненим на Майдані та родинам загиблих.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *