ОСТАННІ НОВИНИ

Наступного вівторка на «Арені Львів» розіграють Суперкубок України

|

22 липня о 21:00 годині на стадіоні « Арена Львів» донецький «Шахтар» та володар Кубка України – київське «Динамо» зійдуться у грі за Інтер Суперкубок України-2014. про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Будь-який матч за Інтер Суперкубок України – це знакова подія. Бо зустрічаються команди, які за підсумками попереднього сезону були кращими. Ми завжди передбачали аншлаг на трибунах і готувалися до того, що безпека для вболівальників – це наше пріоритетне завдання. Питання безпеки ми підіймали на зустрічі з керівництвом Львова. І очільник міста, Андрій Садовий, гарантував зі свого боку максимальну підтримку. А ми, у свою чергу, зробимо все можливе, щоб «Інтер Суперкубок України-2014» став значною подією для всіх вболівальників», – зазначив Петро Іванов, генеральний директор «ПРЕМ’ЄР – ЛІГИ».

Як зазначили організатори, за декілька днів перед початком матчу між «Шахтарем» та «Динамо» Кубок, за який змагатимуться дві команди, буде виставлено на площі Ринок перед входом у Ратушу, щоб кожен охочий міг побачити його на власні очі й сфотографуватись.

Квитки на матч надійшли у продаж з 10 липня, вартість квитків становить від 50 до 300 гривень в залежності від сектора стадіону.

Будуть також і квитки з доступом до ресторану стадіону. Вартість страв та напоїв, а також одна автоперепустка на два квитки включені до вартості квитка: 600-700 грн.

Можна також замовити квитки до скай-боксів стадіону. Вартість страв та напоїв, так само як і паркування на території стадіону, а також одна автоперепустка на два квитки включені до вартості квитка: одне місце у 12-місній ложі – 2100 грн., весь скай-бокс цілком (12 місць) – 25200 грн.

Квитки вже можна придбати у касах стадіону «Арена Львів», в Інтернеті – на сайті gastroli.ua та у точках продажу компанії gastroli.ua у м. Львові. Один покупець має можливість придбати максимум 5 квитків.

Відповіді на всі запитання стосовно придбання квитків (окрім колективних замовлень) можна отримати у контакт-центрі компанії gastroli.ua: 0-800-507-577 (дзвінки безкоштовні). З приводу колективних замовлень прохання звертатися до Прем’єр-ліги за телефоном: (044) 246-66-60, e-mail: [email protected]. Рішення щодо можливого відхилення колективного замовлення вцілому чи частково є остаточним.

Фото: vk.com 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *