ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканців східних областей та Криму закликають звертатись у Міський центр зайнятості

|

Державна служба зайнятості спільно з Львівським міським центром зайнятості готові посприяти працевлаштуванню кримчан і мешканців східних областей України. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Центр зайнятості гарантує допомогу в :

– пошуку роботи – тимчасової і постійної;

– отриманні інформації та консультацій щодо сприяння зайнятості;

– участі в громадських оплачуваних роботах;

– професійній підготовці, перепідготовці і підвищенні кваліфікації, зокрема з видачею ваучера для вікової категорії «45+»;

– отриманні статусу безробітного.

У Державній службі зайнятості є єдина база вакансій для всієї України. Працевлаштування не залежатиме від зареєстрованого місця проживання або перебування.

Щоб зареєструватись  у базі служби зайнятості, слід мати:

– паспорт громадянина України (або інший документ, що посвідчує особу);

– облікову картку платника податків;

– трудову книжку;

– документи про освіту;

– військовий квиток (у разі потреби).

Центр зайнятості повідомляє, що для отримання інформації про вакансії, консультацій з питань законодавства та інших питань наявність документів і реєстрації у Державній службі зайнятості необов`язкова. Зокрема, йдеться і про рекомендації щодо вибору/зміни професії або навчальних закладів та консультацій щодо працевлаштування, у тому числі – на тимчасові роботи.

Також у центрі зайнятості можна скористатись послугами з професійної орієнтації, а саме: ознайомитись із законодавством у сфері праці та зайнятості, отримати інформацію стосовно права при пошуку роботи, зорієнтують у виборі професії, а також є можливість отримати рекомендації щодо професійного навчання за сприяння Державної служби зайнятості.

Державна служба зайнятості всі послуги надає безкоштовно.

За більш детальною інформацією звертайтеся у Львівський міський центр зайнятості. Телефони для довідок: 245-79-92;  244-59-91.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *