ОСТАННІ НОВИНИ

Майдан вирішив не розходитися

|

За підсумками чергового віче, що відбулося у неділю, було проголошено, що Майдан стоятиме далі.

Про це повідомляє  Укрінформ.

“Майдан необхідний, він має бути правдивим рупором. Хрещатик має бути пішохідним. Барикади, які намагаються знести, мають лишитися як пам`ять, щоб майбутнє покоління знало, чому і за що воював майдан”, – сказав він і віче підтримало ці заклики.- сказав сотник Майдану під час сьомого громадського віче.

За його словами, Майдан заважає владі, і та наймає провокаторів, аби потім ЗМІ показали сутички на Майдані.

“Для того, щоб створити громадську думку, що Майдан – це злочинці і мародери. І за допомогою громадськості необхідно завантажити, вивезти і мати країну рабів. Проте, ми цього не дозволимо”, – вів далі сотник.

Інший сотник зачитав звернення до голів силовиків.

“Звертаємося до панів Авакова, Парубія, Гелетея, Яреми, який осмілився говорити про те, що треба розігнати Майдан…Якщо не буде оголошений воєнний стан, якщо далі органи влади будуть уникати коментарів, військові прийдуть не Майдан розганяти, а розганяти цю владу”, – йшлося у зверненні.

Нагадаємо, що нещодавно генеральний прокурор України Віталій Ярема не виключив силового розгону Майдану, якщо мешканці наметового містечка на Майдані й активісти, які продовжують перебувати в адміністративних будівлях в центрі Києва, нададуть збройний опір правоохоронцям при виселенні їх з займаних територій.

Зазначимо також, що останніми днями майданівці почали роз`їжджатися з центру столиці.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *