ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні Львівські депутати «спустили» повз бюджет мільйон гривень – чиновник

|

Сьогодні, 10 липня, під час сесії міськради депутати подолали три вето міського голови Львова. Серед них, зокрема, й ухвали щодо двох вільних земельних ділянок на вул. Загірній, 33 та вул. Шеремети, 27. про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

«Ці дві земельні ділянки ми могли б реалізувати на аукціоні і отримали б від них щонайменше 1 млн грн. Плата за землю, зокрема, орендна плата за землю і кошти від продажу землі є досить важливими статтями доходів міського бюджету Львова. Тому нам важливо вільні земельні ділянки продавати на аукціоні, а не віддавати тим чи іншим суб’єктам, як це не рідко буває», – зазначив Михайло Бокало, начальник управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин ЛМР.

Серед заветованих мером ухвал сьогодні депутати подолали вето на такі: «Про затвердження гр. Заяцю Я.Є. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Загірній, 33»; «Про затвердження гр. Баранецькому Р. Г. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. П. Шеремети, 27» та «Про надання гр. Савіцькому Р.Я. у суборенду земельної ділянки на вул. Погулянці, 6».

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *