ОСТАННІ НОВИНИ

До Слов’янська відновлюють рух потягів

|

Сьогодні, 8 липня, відновлено рух приміського електропоїзда No 6289 Лозова–Слов’янськ. Його курсування призупинили у зв’язку з проведенням АТО – повідомили Львівському порталу у прес-центрі Укрзалізниці.

Безпечність залізничних перевезень у Слов’янську проінспектували Міністр інфраструктури України Максим Бурбак та генеральний директор Укрзалізниці Борис Остапюк.

Електропоїзд із Харкова прибув до Слов’янська о 15:20 із зупинкою по станції Лозова. Надалі, починаючи з 9 липня, приміський поїзд No 6289/6290 сполученням Харків-Пасажирський – Лозова – Слов’янськ – Лозова – Харків-Пасажирський курсуватиме щоденно.

Із Харкова електропоїзд відправлятиметься о 10:20, до станції Лозова прибуватиме о 12:40, у Слов’янськ – о 15:20. Із Слов’янська відправлятиметься о 16:12, прибуватиме до станції Лозова о 17:57 та до станції Харків-Пасажирський – о 20:40. На вузловій станції Лозова пасажири мають змогу пересісти у поїзди, що курсують в інших напрямках.

«Попередньо була перевірена безпечність цієї ділянки. Залізничники відновили регулярне курсування електропоїзда, тільки-но впевнилися у відсутності загрози», – зазначив генеральний директор Укрзалізниці Борис Остапюк.

Міністр інфраструктури Максим Бурбак подякував залізничникам за цілодобову роботу з відновлення пошкоджених об’єктів та забезпечення перевезень у складних умовах. «Завдані збитки та кошти, які необхідні на відновлення об’єктів інфраструктури, ще уточнюються, але за ходом ремонтних робіт та витратами матеріалів буде здійснюватися ретельний контроль», – зазначив Міністр.

За словами генерального директора Укрзалізниці, наразі відомо про пошкодження близько 100 об’єктів залізничної інфраструктури у східному регіоні, а для відновлювальних робіт на частині мостів потрібна допомога саперів.

Фото: Управління МВС України на Південній залізниці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *