ОСТАННІ НОВИНИ

«Свобода» вимагає зупинити гей-парад у столиці

|

Народні депутати України від ВО «Свобода» Ігор Мірошниченко, Олександр Мирний та Богдан Бенюк вимагають від вищого керівництва держави заборонити проведення у столиці гей-параду. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба ВО «Свобода».

Депутати скерували звернення Голові Служби безпеки України Валентинові Наливайченку, Міністрові внутрішніх справ України Арсенові Авакову та голові Київської міської державної адміністрації Віталієві Кличку. У ньому лише одна вимога – не допустити  проведення так званих «гей-парадів» ЛГБТ-спільнотою в Києві та по всій Україні 5 липня.

«Зважаючи на складну зовнішньо- та внутрішньополітичну ситуацію в Україні, високу ймовірність використання масових акцій для політичних провокацій і вчинення терактів, вимагаємо заборонити проведення цього заходу в м. Києві та по всій Україні», – йдеться у зверненні.

Депутати заявляють, що проти так званих «гей-парадів» виступають численні громадські організації, які у своїй діяльності відстоюють традиційні сімейні цінності, а також релігійні громади та мешканці столиці. «Категоричне несприйняття маршу збоченців щороку викликає силове протистояння між громадянами, для стримання якого залучаються сотні правоохоронців», – кажуть у політичній силі.

У разі неналежного реагування на звернення, депутати погрожують вдатися до акцій протесту, на які «зберуться тисячі порядних українців».

Фото: ukrnews24.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *