ОСТАННІ НОВИНИ

Карта наступу української армії

|

У першу ніч відновлення активної фази антитерористичної операції українська армія почала наступ на бойовиків з різних напрямків, повідомляє ТСН.

Обстріляні позиції бойовиків на Півночі Донеччини поблизу населених пунктів Ямпіль, Слов`янськ та Краматорськ. Місцеві кажуть, судячи по звуках, стріляли з важкої артилерії.

У той же час почалися активні дії недалеко від українсько-російського кордону на Луганщині, відразу у декількох КПП. На цей час вони ще залишаються під контролем терористів, але пункт “Должанський” вже відбитий.

 

У соцмережах вранці з`явилися повідомлення про прорив, який здійснила українська армія в районі селища Карлівка за 40 км від Донецька, але спікер АТО цю інформацію спростував.

У штабі антитерористичної операції конкретні об`єкти, цілі, території або населені пункти, в напрямку яких зараз працюють українські силовики, поки воліють не розголошувати, аргументуючи це тим, що активна фаза операції проходить прямо зараз. Виключно з міркувань безпеки та збереження таємниці таку інформацію не розголошують.

Фото: ТСН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *