ОСТАННІ НОВИНИ

Парасюк грозить Порошенкові новим Майданом і пропонує план дій

|

Сотник Майдану Володимир Парасюк має власний план дій із врегулювання ситуації, що склалася на сході України. Він обурений продовженням перемир’я із терористами і нагадує, що експерименти Президента України із перемир`ям обійшлись українцям в 22 людських життя. Сотник також закликає Петра Порошенка або робити щось, або забиратись і далі шоколадки продавати. А якщо ні, то буде йому такий Майдан, що місця в світі не знайде, щоб сховатись. Про це Володимир Парасюк написав у своєму Фейсбук, інформує Львівський портал.

Звернення Володимира Парасюка до Петра Порошенка подаємо без змін:

«Пане Президенте, вибачте за слово, але яке нафіг перемир’я? Які 72 години? Ваші експерименти з перемир`ям цього тижня обійшлись нам в 22 людських життя. А це чиїсь чоловіки, батьки та діти. Чого Ви чекаєте? Вже навіть бандити Губарєв і Гіркін заявили, що їм мир з Україною не потрібен, а Ви далі чекаєте. Цікаво, якби Ваш син зараз сидів в окопі на сході, чи Ви б оголошували перемир`я? Думаю, навряд. Навпаки всі сили були б кинуті на те, щоб перемогти ворога. А що життя звичайних українських громадян менш цінне? Поки Ви вигадуєте фантастичні плани у владних кабінетах і ведете якісь переговори, тут гинуть люди. Але які можуть бути переговори з бандитами? Ви усвідомлюєте, що принижуєте Україну цими переговорами? Адже Ви ставите велику незалежну державу, визнану усім світом на один рівень із шайкою терористів. Тут нема з ким домовлятись.

Можливо з Києва Вам не видно, але ми тут добре бачимо, хто бореться за приєднання до «рускай піді рації» та всілякі днри-лнри. Путін нагнав своїх бандюків, дав їм купу зброї і вони роблять все, що заманеться. Таким особам як губарєв, стрєлков, пушилін і решті нечисті наплювати на Ваш мир. Їм потрібна війна і розруха, бо в такому становищі можна вбивати, ґвалтувати, красти і за це нічого не буде. Також тут активізувалась «місцева» еліта: бомжі, алкаші, наркомани та інший непотріб, які не те, що не знають, що таке «федералізація», вони мабуть букву «Ф» писати не вміють. Ще маємо бабульок, яким вже сталін рукою махає з того світу і вони дуже хочуть в підірацію, адже «мечтают умереть в раси». Назвіть хоч одного адекватного терориста, з яким можна вести переговори на Сході. Не назвете, бо їх тут просто не існує.

Зараз не час для зволікань і безглуздих розмов, потрібно діяти і робити це якнайшвидше. Якщо не знаєте, що робити, порадьтесь із військовими. Але не з тими зажирілими кабінетними генералами, які за гроші пропускають через кордон терористів, які продають сухпайки і будують дачі за вкрадені в армії гроші. Ви порадьтесь із бойовими офіцерами, які зараз на сході воюють без бронижелетів та в розтоптаних берцах. Вони точно знають як виграти цю війну.

Особисто я переконаний, що зараз необхідно зробити наступне:

1. Оголосити військовий стан в Донецькій та Луганській областях.

2. Звільнити всіх генералів. З них і так користі ніякої, а ми ще мусимо їх годувати. На їх місце призначити справжніх бойових офіцерів.

3. Перекрити кордон з підірацією, але реально, а не на словах.

4. Зробити один єдиний координаційний центр для усіх підрозділів, які беруть участь в АТО.

5. Призначити на керівні посади тільки тих людей, які не бояться брати на себе відповідальність за долю країни.

6. Припинити домовлятись з терористами.

7. Зробити все необхідне для того, щоб армію вдягнути-взути-озброїти. Народ робить все, що може. 70-літні бабусі на собі з Польщі бронижелети переносять для військових, депутати з міністрами могли б і від зарплати відмовитись хоч раз.

8. Навести лад із міліцією на Сході. Тут аж кишить продажними ментами, прокурорами та сбушниками. Ми затримуємо сепаратистів, віддаємо правоохоронцям, а вони цю сволоту відпускають. Всіх міліціонерів Донбасу – звільнити. На разі на їх місце привезти міліцію із інших областей. Хто не погодиться їхати – звільнити. В Україні цих дармоїдів і так забагато.

Пане Порошенко, Ви або робіть щось, або забирайтесь і далі свої шоколадки продавайте, бо якщо ні, то буде вам такий Майдан, що місця в світі собі не знайдете, щоб сховатись», – написав Володимир Парасюк.

Фото: Фейсбук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *