ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи за добу здійснили близько 70 нападів на українські війська – МЗС

|

За останню добу кількість нападів та атак російських бойовиків на Сході України зросла до 70. Про це сьогодні, 27 червня, повідомляє прес-служба МЗС, передає кореспондент Львівського порталу.

Терористи продовжують обстрілювати блокпости українських військовослужбовців з танків та реактивної системи залпового вогню “Град”, здійснюють атаки на військові частини з використанням стрілецької зброї, гранатометів та мінометів, зазначають в МЗС.

“Дії професійних, оснащених сучасною російською зброєю та добре вишколених бандитів – методичні та зухвалі, вони не відображають жодних політичних цілей, окрім намірів цілеспрямованої дестабілізації становища та постійної загрози життю людей та безпеці регіону”, – йдеться в заяві.

Цінуючи одностайну підтримку мирних ініціатив нашої держави, Україна продовжує привертати увагу міжнародного співтовариства до систематичного порушення терористами мирного плану президента України.

МЗС закликає всіх іноземних партнерів об`єктивно оцінювати розвиток ситуації та продовжити ефективний і солідарний тиск, який повинен змусити агресорів – незаконні терористичні угруповання та їхніх російських покровителів – до миру.

Як відомо, сьогодні закінчується “перемир`я” на Сході. Порошенко обіцяв вирішити до ночі, чи продовжувати його

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *