ОСТАННІ НОВИНИ

Моду з контейнерів продемонструють у Львові

|

6 липня о 16.00 у Музеї ідей (вул. Валова, 18а) «Спільнота взаємодопомоги «Емаус – Оселя» спільно з Імідж-театром «Пані Кураж» уже втретє проведе показ мод вживаного одягу та черговий гаражний розпродаж. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу. 

Незвичний, ексклюзивний та цікавий одяг вибрано із залишених у спеціальних контейнерах для показу на подіумі. Такий різноманітний одяг поєднає і різних людей – мешканців, волонтерів та друзів «Оселі», створюючи клаптик за клаптиком єдиний печворк.
Перед показом відбудеться презентація документального фільму, який продемонструє весь процес функціонування контейнерів, та детально розповість про те що відбувається з речами після того, як вони потрапляють в контейнери.
Після показу відбудеться гаражний розпродаж від «Емаус-Оселі». Як завжди має бути дуже цікаво. За невелику пожертву можна буде придбати одяг, посуд, взуття, цікаві «зачитані» книги і звичайно саморобні покривала-печворки.
Кошти, зібрані під час розпродажу будуть використані для функціонування Осередку підтримки бездомних, в якому люди отримують санітарно-гігієнічні послуги, та закупівлі контейнера для одягу новоствореній Спільноті з Дрогобича «Наша Хата».
Нагадаємо, що у листопаді минулого року у Львові були встановлені перші в Україні контейнери для одягу, взуття та книг. Речі, які львів’яни віддають, «Оселя» передає на потреби бездомних та малозабезпечених сімей, частину реалізує у благодійних крамничках, заробляючи таким чином на соціальні проекти організації.

Фото організаторів акції

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *