ОСТАННІ НОВИНИ

Біля Арабатської стрілки скупчилась військова техніка Росії

|

Підрозділи Держприкордонслужби в прикордонних районах Луганської та Донецької областей продовжують заходи щодо поновлення охорони та оборони державного кордону Російською стороною здійснюється розвідка прикордонних районів з використанням безпілотних літаючих апаратів (БПЛА). Про це Львівському порталу повідомили у відділі з питань взаємодії зі ЗМІ Адміністрації Державної прикордонної служби України.

Так, учора, 26 червня, о 15.15 прикордонний наряд на напрямку «Никонорівка (РФ) – Городище (Україна)» виявив безпілотний літаючий апарат, який рухався у повітряному просторі України на висоті 500 м вздовж українсько-російського кордону. Після того як українські прикордонники обстріляли безпілотний літаючий апарат, він набрав висоту та зник з поля зору.

Також помічено, що  поблизу адміністративного кордону з Херсонською областю Збройні сили Росії зосереджують сили та засоби.

Близько 23.30 на Арабатську стрілку до блокпосту ЗС РФ в районі газорозподільної станції прибули два БТР, два БМП, один «УАЗ», паливозаправник, 10 вантажних автомобілів з чотирма гарматами ЗС РФ. Відповідно, Азово-Чорноморським регіональним управлінням Держприкордонслужби також проведено передислокацію сил та засобів в даному районі.

Нагадаємо, що станом на 27 червня рішенням Кабінету Міністрів України припинено рух в дев’яти пунктах пропуску, які знаходяться в зоні конфлікту, а саме: п’яти міжнародних (чотири автомобільних та один залізничний) та чотири місцевих.

Фото: 1zoom

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *