ОСТАННІ НОВИНИ

На хабарі погорів чиновник з комунального підприємства

|

Правоохоронці Львівщини піймали начальника відділу комунального підприємства на одержанні хабара. Державний службовець вимагав та отримав 1500 гривень від місцевого мешканця за звільнення його від виконання громадських робіт. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області спільно з прокуратурою області викрили начальника відділу комунального підприємства одного з міст області під час одержання хабара.

Як стало відомо, чиновник пообіцяв місцевому мешканцю за 1500 гривень посприяти у вирішенні питання, щодо не виконання ним громадських робіт у комунальному підприємстві.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за одержання неправомірної вигоди службовою особою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від тисячі п’ятисот до двох тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк від трьох до шести років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Наразі працівники міліції встановлюють інші факти вимагання та одержання комунальником неправомірних вигод.

 Фото: Льввський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *