ОСТАННІ НОВИНИ

У внутрішньому дворику центру Львова з’явилась казкова стіна

|

У Львові на вулиці Наливайка мешканці незвично декорували стіну внутрішнього дворику свого будинку. Тепер там з`явились кошенята, пташки та яскраві предмети гардеробу. Про це повідомляє Твоє місто

«Це – стіна третього поверху внутрішнього дворику будинку в центральній частині міста, будинок старенький, побудований ще за австріяків, – розповідає аспірантка інституту архітектури в НУ «Львівська Політехніка» Марта Яцишин. – Наш будиночок і його мешканці – це дружня сім`я. Ми багато часу проводимо саме в ньому, теревенимо. Дворик має свою історію і свої переживання. Тут я виросла, мої друзі і наші батьки, тому хочеться зробити щось хороше для нашого будинку».

Для того, аби розмалювати стіну знадобилось лише три дні. Інші мешканці будинку, за словами дівчини, завзято підтримали таку ідею. Особливо вона припала до душі діткам, які з захопленням спостерігали за процесом.

 

«Сусіди ремонтували стіну, на одній частині розмістили вазони з квітами, а на іншій запропонували щось намалювати. Ідея виникла сама собою, адже в нашому будинку постійно відбуваються різні побутові процеси, багато хто з нас має домашніх улюбленців. Кожен з цих котиків має своє ім`я і проживає тут», – розповіла Марта Яцишин. 

Крім того, цьогоріч мешканці подали заявку на конкурс від GIZ по благоустрою внутрішніх двориків і виграли його. Тож їх дворик найближчим часом буде оновлений.

 

Фото: Твоє місто

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *