ОСТАННІ НОВИНИ

В РНБО продовжили перемир`я на Донбасі до 22:00

|

Сьогодні о 22:00 закінчиться перемир`я, яке українська сторона оголосила в односторонньому порядку терористам на Донбасі. Про це інформує УП з посиланням на речника інформаційного центру Ради національної безпеки та оборони Андрія Лисенка.

«У п`ятницю о 22-й годині спливає термін оголошеного припинення вогню в односторонньому порядку”, – підкреслив сьогодні на брифінгу в Києві Андрій Лисенко.

Лисенко заявив, що «впродовж доби терористи скоїли 11 обстрілів блокпостів та позицій українських силовиків та підрозділів Збройних сил в районі Слов`янська, Артемівська, Кривої Луки та Краматорська. Українські військові захопили два танки Т-64Б бойовиків. Також бійці Нацгвардії підбили ще один танк. Походження техніки з`ясовують», – розповів речник РНБО.

За його даними, «п`ять наших хлопців загинули під час цих боїв». Нагадаємо, українські силовики припинили в односторонньому порядку відкривати вогонь проти бойовиків тиждень тому – у п`ятницю, 20 червня, о 22:00. Терористи також пообіцяли приєднатися до перемир`я. Проте протягом тижня вони вчинили понад 50 збройних нападів на сили АТО, вбили та поранили кілька десятків військовослужбовців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *