ОСТАННІ НОВИНИ

Мер Золочева відрапортував місії ОБСЄ про заходи безпеки у місті

|

Міжнародні спостерігачі Організації з безпеки і співробітництва в Європі, які перебувають у Львові зі спеціальною моніторинговою місією, 26 червня відвідали місто Золочів та ознайомились із заходами безпеки, які вживаються у місті у неспокійний для України час. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Золочівської міської ради.

Учасники місії ОБСЄ зустрілися з міським головою Золочева Ігорем Гриньківим та заступником начальника Навчального центру Національної гвардії України з навчально-виховної роботи, полковником Володимиром Удовиченком.

Міський голова наголосив на співпраці громадського формування “Міська варта” з правоохоронними органами та навчальним центром Національної гвардії України, які спільно патрулюють у Золочеві та забезпечують громадський порядок і заходи безпеки. Ігор Гриньків запевнив спостерігачів місії ОБСЄ у тому, усі стратегічні об’єкти міста та району – водогони, газопроводи тощо – перебувають під належною  охороною.

Полковник Володимир Удовиченко розповів про діяльність Навчального центру Національної гвардії України та підкреслив важливу роль матеріально-технічного забезпечення у ході підготовки військових.

Також гості неабияк зацікавились фактом повного переходу міських котелень на тверде паливо, що забезпечило повну незалежність міста від російського газу та дало змогу залишити майже 7 млн. грн. в Україні та зекономити у міському бюджеті близько 3 млн. грн.

 

Учасники зустрічі окреслили напрямки співробітництва, суть якого полягатиме насамперед у налагодженні діалогу з громадськими інституціями та державними органами для вирішення проблем безпеки, оперативного реагування на факти порушень прав та свобод громадян.

 

 Фото: прес-служба Золочівської міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *