ОСТАННІ НОВИНИ

Радник Путіна назвав Порошенка «нацистом»

|

Радник Володимира Путіна Сергій Глазьєв назвав Президента України Петра Порошенка «нацистом», який готується до підписання договора про асоціацію України з ЄС. Про це він заявив у інтерв´ю ВВС, пишуть Коментарі

За словами радника президента РФ, «Європа намагається силою примусити Україну до підписання цього документа (угода про асоціацію – Ред)».
«Вони організували на Україні військовий переворот, вони допомогли нацистам прийти до влади. Це нацистський уряд бомбить найбільший регіон на Україні», – сказав Глазьєв.
На пряме запитання журналіста, чи вважає він нацистом і Петра Порошенка, він відповів: «Звісно».
«Думаю, що після підписання угоди з ЄС, європейський народ здивується, коли цей нацистський Франкенштейн, народжений європейськими бюрократами і політиками, постукає в двері європейських країн», – заявив Глазьєв.
За його словами, Порошенко є нелегітимним, оскільки цілі регіони України не голосували на травневих виборах.
Як повідомлялося, раніше він заявляв, що підписання угоди про асоціацію з Європейським союзом стане для України економічним самогубством, воно спричинить за собою знецінення гривні, галопуючу інфляцію і погіршить рівень життя населення країни.
Нагадаємо, угоду про асоціацію з ЄС (її економічну частину) Україна підпише сьогодні. Політичну частину документа сторони підписали 21 березня.

Фото: стоп-кадр з відео

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *