ОСТАННІ НОВИНИ

О 10:00 год. спливає термін наказу Порошенка про припинення вогню на сході України

|

Президент України Петро Порошенко у рамках свого мирного плану 20 червня віддав наказ про припинення вогню на сході держави, яке триватиме до 10:00 27 червня. Пише УНІАН

За цей час терористи багато разів порушували умови перемир`я.  Зокрема, 24 червня під Слов`янськом терористи збили український вертоліт Мі-8. Загинули дев’ятеро військовослужбовців, включаючи трьох членів екіпажу, які були на борту.

Після цього Порошенко під час зустрічі з керівниками силових структур президент України віддав наказ без жодних коливань відкривати вогонь у відповідь терористам і навіть допистив дострокове скасування режиму припинення вогню.

За час паузи в активних діях учасників антитерористичної операції на Донбасі, що розпочалася увечері 20 червня, станом на 26 червня, до Військово-медичного клінічного центру Північного регіону (ВМКЦ ПнР), що у Харкові, поступило 10 поранених військовослужбовців Збройних Сил та інших силових відомств.

Вчора Президент Росії Володимир Путін і канцлер Німеччини Ангела Меркель обговорили можливість продовження перемир`я на сході України.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *